Queert klädbyte med Queert bokcafé!

14

FEB

Cyklopen, Stockholm

Kafé

Välkommen på queert klädbyte med Queert bokcafé!

Ta med dig max 6 plagg, hela & rena, i vuxenstorlekar. Det är önskvärt att det är tvättat utan parfym. Det går även bra att byta accessoarer (såsom smycken, harnesk, solglasögon).

Inlämning direkt när du kommer, du får en tillgodobiljett för varje inlämnat plagg. Själva klädbyteriet sker sen 18.45-19.30.

Vill du ta med dig, och byta, en eller två växter så är det också välkommet.

Därefter är det mackor och utrymme för spontana aktiviteter till 2020. Vill en kan en t.ex. fortsätta att sortera i biblioteket. Elr bara umgås.

🔺OM QUEERT BOKCAFÉ Queer bokcafe är nytt och än ej helt definierat. Vi testar oss fram gång till gång. Tanken med bokkaféet är att kunna komma hit och hänga i ett hörn med en bok, träffa andra queers och ett utrymme för att diskutera kultur för den som önskar. Kanske också något mer, eller annat.

🖤 HAR EN IDÉ PÅ NÅGOT DU VILL GÖRA MED OSS, ELLER VILL HJÄLPA TILL? Hör av dig till Cyklopen så får du tag i oss! Kan t.ex. vara mer diktläsning, högläsning, ett performance, någon diskussion elr workshop du vill ha, miniutställning, bokcirkel om sjöhästar, etc. Inga idéer är dumma. Vi kan även ta hjälp med arrangemang, matlagning, elr vad än du är bra på )

🦼 RULLSTOLSTILLGÄNGLIGHET Vi har hiss för att komma upp i biblioteket.Från Högdalen till huset är det bara vanlig väg, man behöver inte gå trappan ner till vägen vid spåret utan man bara fortsätter på parallellgatan.

Adress

Cyklopen
Magelungsvägen 170
12459 Högdalen
Sweden

Källa: https://www.facebook.com/events/1128107171958047/