XR och kampen om tiden - vi går på teater!

18

FEB

XR, Stockholm

Teater

Dags för en kulturupplevelse utöver det vanliga!

Vi i XR och övriga klimat- och miljörörelsen kämpar ju verkligen om tiden för att få till den nödvändiga genomgripande omställningen så snabbt som möjligt för att rädda vad som räddas kan av vår sårbara biosfär.

En som också kämpar om tiden är flickan Momo i Momo eller kampen om tiden, som nu går på Ormteatern i Handen i Haninge, i en enastående och annorlunda uppsättning.

Förutom att pjäsen är toppenbra så är två av skådespelarna, Leyla och Atefeh, de som en gång lärde XR-kören i Stockholm att sjunga den iranska frihetssången Baraye! 🙂 Den framförde vi sedan flera gånger utanför riksdagshuset, tillsammans med våra vanliga klimatsånger. Det vill vi tacka för genom att gå och se dem i rollerna som frisören och värdshusvärden och samtidigt få en unik teaterupplevelse tillsammans, som stärker oss i vårt fortsatta uppror för allt levande!

Vi går söndag den 18e februari. Föreställningen börjar kl 17 och Orm-fiket öppnar kl 16.15.

Var och en får boka sin biljett själv på nedanstående länk. Platserna är onumrerade och vi ses i kaféet innan. Ta gärna med en vän!

https//www.nortic.se/ticket/event/52210

Ormteatern ligger i teaterladan i Rudans friluftsområde, nära pendeltågsstation Handen och bussterminalen Handen. Vägbeskrivning här https//www.ormteatern.se/teaterladan/hitta-till-ormteatern/

Du som inte kan komma den 18e, gå gärna en annan dag och se pjäsen ändå! Det är den värd och du med!

Adress

Ormteatern
Rudanvägen 61
Handen
Sweden

Källa: https://www.facebook.com/events/3490453757934565/