Stödkväll för ISM

16

MAR

International Solidarity Movement, Stockholm

Fest

Stödkväll för ISM! Lördag 16 mars 18-23 på Kafe 44 i Stockholm.

En kväll med mat, dryck och musik som möjliggör ISM:s (International Solidarity Movement) arbete i Palestina genom att betala resor och juridiska omkostnader för våra aktivister.

Du behövs på Västbanken!

ISM bedriver sedan 2001 praktiskt solidaritetsarbete i Palestina med fokus på direkt aktion och dokumentation. Det kan handla om att delta i demonstrationer, hjälpa till med olivskörden eller närvaro vid andra situationer där israelisk militär och/eller bosättare utgör ett hot.

All verksamhet bygger på följande principer Den ska ledas av palestinier, vara icke-våldslig, utgå från konsensus i beslutsprocesser och vara inkluderande. Vem som helst som är myndig kan åka. Inför resan och på plats i Palestina, erbjuds träning som ger alla de kunskaper som behövs för att göra en insats.

Organisera dig i Sverige

Vi i ISM har lång erfarenhet av organisering i palestinafrågan även här i Sverige. Vi planerar och genomför aktioner, arbetar med påverkansarbete samt använder våra vittnesmål för att sprida kunskap om situationen i Palestina. Nu medan världens blickar är riktade mot Palestina och det verkar som att allt fler börjar se igenom Israels PR-apparat och avsikterna bakom västvärldens lojalitet är det av största vikt att vi mobiliserar. Vi tror att förändring är möjlig om vi organiserar oss men vi behöver bli fler.

Adress

Kafé44
Tjärhovsgatan 46
11 628 Stockholm
Sweden

Källa: https://www.instagram.com/ismsweden/